Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ»


Η παράταξη
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ»
έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας της

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  - ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ», την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στις 7μ.μ..
Στη κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου, ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, μίλησε για τη συνέπεια της Δημοτικής Αρχής στις δεσμεύσεις του προγράμματος της παράταξης και την ανθρωποκεντρική Διοίκηση του Δήμου, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι η επίτευξη των στόχων είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και σκληρής δουλειάς όλων των συνεργατών του. 

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύει η χώρα, τόνισε «η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε ετοιμότητα να μην ανατραπεί ο σχεδιασμός της, και θα κάνει ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε οι επιπτώσεις της κρίσης στο Δήμο μας να είναι όσο γίνεται πιο λίγες». Γεγονός, που ενισχύεται από το πλεόνασμα που παρουσιάζει ο Δήμος Ιλίου και που αποδεικνύει τη νοικοκυρεμένη διαχείριση και στον οικονομικό τομέα.
Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην Κοινωνική Πολιτική είπε χαρακτηριστικά πως «Τα χρήματα αυτά θα τα επενδύσουμε στην Κοινωνική παρέμβαση και στην βελτίωση των υποδομών για την εξυπηρέτηση του πολίτη», αφού «προτεραιότητα είχε, έχει και θα έχει πάντα ο πολίτης, κάθε συνάνθρωπος  μας που βρίσκεται σε ανάγκη»,  ενώ το πλήθος αποδέχτηκε με ενθουσιασμό το σύνθημα του Δημάρχου πως «Σε αυτή την κρίση κανένας μόνος του».
Τέλος, αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας στην ευημερία του λαού «αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει, με την ευχή όλων μας το 2012 να είναι μια χρονιά ελπίδας, αισιοδοξίας και να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους ».