Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΩΝ

   EN TI ARCADIA EGO
Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου
         "Προσέληνοι"
Ζίτσης & Καλπακίου 2, 
              Ίλιον


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΑΡΚΑΔΩΝ ΙΛΙΟΥ 
"Προσέληνοι", σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 και ώρα 18:00
στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ιλίου [Κάλχου 48-50]

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για να παρακολουθήσουμε και τα χορευτικά του Συλλόγου μας υπό την καθοδήγηση του δασκάλου μας
Γιώργου Φραγκάκη θα τραγουδήσει μαζί μας και ο Παυλόπουλος Κώστας αυθεντικά παραδοσιακά τραγούδια του Μοριά μαζί με την χορωδία του.

Για το Δ.Σ.
                             Ο Πρόεδρος                          Ο Γραμματέας      

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Σε πολιτικό γεγονός μετετράπη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ»


Δελτίο Τύπου


Σε πολιτικό γεγονός μετετράπη η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ», από τη συμμετοχή του κόσμου που κατέκλεισε την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013.
Ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αφοσίωση της Δημοτικής Αρχής στο έργο για το οποίο την επέλεξαν οι πολίτες, στην συνέπεια των δεσμεύσεών της, στην ανθρωποκεντρική, χρηστή και νοικοκυρεμένη Διοίκηση, στον προσεκτικό σχεδιασμό και συντονισμό που διαθέτει ο Δήμος, θέτοντας ρεαλιστικούς και υλοποιήσιμους στόχους, καθώς και στα σταθερά βήματα προς τη διαρκή αναβάθμιση και ανάπτυξη μιας ανθρώπινης πόλης, με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Ίλιον, 08.02.2013


Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο σημαντικό έργο των συνεργατών και των αξιόλογων υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου και τονίζοντας τις σοβαρές δυσχέρειες στο έργο της Δημοτικής Αρχής από τις συνέπειες της οικονομικής ύφεσης «η οποία έχει πολυεπίπεδες επιπτώσεις και διαμορφώνει μια σκληρή οικονομική πραγματικότητα για τους πολίτες», ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς, δεν επιτρέψαμε, οι οικονομικές και θεσμικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε, να αποτελέσουν άλλοθι και δικαιολογία για οποιαδήποτε απραξία».

Τέλος, υπογραμμίζοντας τη συρρίκνωση του Κοινωνικού Κράτους και τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως ένα «αναπόσπαστο κομμάτι του δημόσιου τομέα και της ελληνικής κοινωνίας», δήλωσε αποφασισμένος να καταβάλλει εκείνος και η παράταξή του κάθε δυνατή προσπάθεια να μετριάσει τις συνέπειες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες σήμερα, θέτοντας για άλλη μια φορά ως μέγιστο στόχο, «να βιώσουν οι πολίτες στην πράξη πως “κανένας δεν είναι μόνος του στο Ίλιον”».

Μάλιστα, εκφράζοντας την αναγκαιότητα της ενεργοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι έχουν θέση και ρόλο στο Ίλιον της καρδιάς μας».

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, αποτέλεσε ο χαιρετισμός του ιδρυτή της παράταξης και πρώην Δημάρχου Ιλίου κ. Βασίλη Κουκουβίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ξεκίνησε το 1982 η παράταξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας για την ανάπτυξη του Δήμου Ιλίου, αλλά και η αναφορά του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, στον άνθρωπο Νίκο Ζενέτο και την από καρδιάς διοίκηση του Δήμου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας «σε όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση, με την ευχή το 2013 να είναι μια χρονιά ανάκαμψης και ελπίδας, μα πάνω από όλα μια χρονιά πιο αισιόδοξη, με υγεία και ευτυχία για όλους».

δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο φωτογραφίες από την εκδήλωση
PR20130208 Pita Parataxis.pdfPR20130208 Pita Parataxis.pdf
267 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  

περί Υγείας online: Ετος σημαντικών επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα...

περί Υγείας online: Ετος σημαντικών επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα...:   Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΛΠΙΔΑ   Εντυπωσιακές θεραπείες και ερευνητικά πρωτόκολλα βρίσκονται στην τελική τους φάση και αναμέν...