Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Δημοκρατικής Συνεργασίας – Νίκος ΖενέτοςΔελτίο Τύπου 

 Μήνυμα νίκης έστειλαν οι πολίτες στη μεγαλειώδη συγκέντρωση των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου της Δημοκρατικής Συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28.04.2014 στην Κεντρική Πλατεία Ιλίου (Γ. Γεννηματά). Ο κόσμος που κατέκλεισε ασφυκτικά την περιοχή υποδέχτηκε θερμά τον επικεφαλής του Συνδυασμού και Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο και δεν έπαψε να τον επιβραβεύει κατά την παρουσίαση του σπουδαίου έργου της Δημοκρατικής Συνεργασίας ως Δημοτική αρχή. 
Ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ανακοίνωσε τους 62 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» και αναφερόμενος σε αυτούς τόνισε χαρακτηριστικά:
«Δυναμικά στελέχη απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, πέρα από κομματικές αφετηρίες, πέρα από πράσινες, μπλε, κόκκινες, κίτρινες σημαίες, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλων των ηλικιών, είναι μαζί μας γιατί ανησυχούν, νοιάζονται και θέλουν να εργαστούν για το μέλλον της πόλης.
Το ισχυρό ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θα διεκδικήσει και πάλι την εμπιστοσύνη σας στις εκλογές του Μαΐου, με νέα και δυναμικά στελέχη, μαζί με παλιούς καταξιωμένους αγωνιστές, που επιβραβεύετε χρόνια τώρα με την εμπιστοσύνη σας και οι οποίοι αποτελούν την ισχυρή ομάδα που χρειάζεται το Ίλιον, για τις μάχες που πρέπει να δοθούν τα επόμενα χρόνια μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε».
Βίντεο με στιγμιότυπα των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου της Δημοκρατικής Συνεργασίας – Νίκος Ζενέτος, βρίσκεται αναρτημένο στον παρακάτω σύνδεσμο: http://zenetos.gr/?p=871

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Πάρκο Τρίτση-Υπεραγορά τροφίμων και ποτών κάθε ΣαββατοκύριακοΣε λειτουργία βρίσκεται ήδη από το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρα και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η «Υπαίθρια Υπεργαγορά Τροφίμων και Ποτών», στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», όπου έλληνες παραγωγοί διαθέτουν απευθείας τα προϊόντα τους στους καταναλωτές.

Η διοργανώτρια εταιρεία «Greek Food Expo Ltd» επιδιώκει μέσω αυτής της πρωτοβουλίας να φέρει σε άμεση επαφή καταναλωτές της Αττικής με ελληνικές εταιρείες παραγωγής τροφίμων και ποτών, ανεξάρτητους Έλληνες παραγωγούς και συνεταιρισμούς Ελλήνων παραγωγών που διαθέτουν πολύ μεγάλες ποσότητες.
Στόχος είναι η δημιουργία μιας μόνιμης Υπαίθριας Στεγασμένης αγοράς ελληνικών προϊόντων από παραγωγούς, εξασφαλίζοντας τη καλύτερη δυνατή δημοσιότητα από όλα τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, καθώς και τη μεγαλύτερη προβολή.
Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να γνωστοποιούν τα προϊόντα που θα διαθέσουν και τη μορφή συσκευασίας τους.
Στο παραπάνω πλαίσιο διοργανώνεται την Πρωτομαγιά και τις εξης ημερομηνίες 1η, 2η, 3η και 4η Μαΐου 2014 παράλληλα με την ΑΓΟΡΑ, η 1η Ανθοκομική Έκθεση “Παρκου Αντώνης Τρίτσης”.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6945/380302 και 6936/460646.

Σύνδεσμοι:
ΚΑΛΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

ΩΔΕΙΟ ΙΛΙΟΝ - Συναυλία εφ όλης της ύλης - στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 η ετήσια μουσική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου "Μελίνα Μερκούρη" (Μουσικό Στέκι ) στον Άγιο Φανούριο. Την διοργάνωση είχε το Ωδείο Ιλίου.

....και του χρόνου παιδιά με υγεία και με μουσικές επιτυχίες....