Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο


Δελτίο Τύπου
Για την στήριξη των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, ο Δήμος Ιλίου λειτουργεί έναν ακόμη σπουδαίο θεσμό κοινωνικής αλληλεγγύης, ο οποίος εδώ και μήνες ενισχύει πλήθος οικογενειών και συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, με μεγαλύτερο σύμμαχο και υποστηρικτή την τοπική κοινωνία. Παρά τις δυσκολίες, επιχειρήσεις, εταιρείες, οργανώσεις, εθνικοτοπικοί σύλλογοι, πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, το Κέντρο Γυναικών Ιλίου, σχολεία, ΚΑΠΗ, φορείς της πόλης  και ιδιώτες, στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, βοηθώντας συνειδητά τους συμπολίτες μας.
Η αποτελεσματικότητα αυτού του θεσμού, θα κριθεί από τη συνέχεια της προσπάθειας του κάθε ένα από εμάς. Καλούμε, λοιπόν, όλους το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, 9 π.μ. έως 5 μ.μ., στο Δημαρχείο Ιλίου, να δείξουμε το πρόσωπο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια, βιβλία και σχολικά είδη.
Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει, οποτεδήποτε, αποδεικνύοντας ότι στο Ίλιον, δεν μένει κανένας μόνος του στην κρίση.
Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να απευθύνεται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Ιλίου, στην οδό Νέστορος 101, τηλέφωνο επικοινωνίας 213 20 30 015-019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου